GVI_LOGO_HORIZONTAL_WIT_BLAADJE

BORRELPAKKET

✅ Stel zelf je eigen kerstpakket samen

✅ Kies een van onze samenstellingen

✅ Bezorgd op kantoor of bij je medewerkers thuis

Ga_voor_impact_Borrelpakket_2022_05
07_DE_TWEEDE_JEUGD_CROSTINIS
08_MIXBLIK_HUMUS
09_RETURN_TO_SENDER_HOUTEN_PLANK
04_FOOD2SMILE_CHIPS
05_-BAKKERSWERKPLAATS_FOCACCIA
06_TWISTED_CHUTNEY
01_RETURN_TO_SENDER_KAARSENPLATEAU
02_BLOEI_BLOND_BIER
03_FRUITMOTOR_APPELCIDER

Een pakket vol duurzame & sociale producten:

 • Houten kaarsenplateau – voor drie dinarkaarsen door Return to Sender
 • Mix van zes gekleurde dinerkaarsen – door Return to Sender
 • Dapper, blond, fris ‘Autist’ biertje – (7.0 %) door Bloei
 • Appelcider – 250 ml (6.5%) door De Fruitmotor
 • Zak glutenvrije chips – door Food2Smile
 • Doe-het-zelf foccacia – door de Bakkerswerkplaats
 • Buitenbeentjes chutney – door Twisted
 • Een zak crostini’s – door De Tweede Jeugd
 • Huisgemaakte hummus – in vrolijk ontworpen blik, 180 gram door MixBlik

Pakketprijs: €50,- (bedragen zijn exclusief BTW)

Optie: Liever een luxe houten plank? Je mag het kaarsenplateau met kaarsen ook wisselen voor een borrelplank door Return to Sender! (Je krijgt dan 4 euro korting.)

Pakketprijs: €46,- (exclusief BTW)

DE VERHALEN

De verhalen achter de producten in dit pakket

01_RETURN_TO_SENDER_KAARSENPLATEAU

GA VOOR DUURZAAMHEID EN ARMOEDEBESTRIJDING

HOUTEN KAARSENPLATEAU 

RETURN TO SENDER

Return to Sender verkoopt handgemaakte producten gemaakt door vrouwen in de armste regio's van de wereld, om hen te helpen een leven voor zichzelf en voor hun familie op te bouwen. De inkomsten gaan rechtstreeks 'return to sender' (terug naar de maker), wat bijdraagt aan een beter loon voor de vrouwen.

Wil je sfeer toevoegen aan je interieur de komende wintermaanden? Dit houten kaarsenplateau is een kandelaar geschikt voor drie dinerkaarsen. Door de natuurlijke look past deze in bijna elke woonkamer.   

Jouw impact: Deze vrouwen een toekomst geven die zij verdienen.

DAPPER, BLOND 'AUTIST' BIER

BLOEI

Bij Zorgkwekerij Bloei draait het om groei! Niet alleen de bloemen en planten maar ook de hulpkwekers groeien met zorg en persoonlijke aandacht in deze kleurrijke zorgkwekerij. Naast bloemen en planten maken ze nog veel meer moois. 

Dit Autist-biertje heeft een frisse kick volgens de kenners. De hop voor Autist is geteeld en geoogst door de hulpkwekers en de samenstelling is gemaakt door een lokale hobbybierbrouwer. De naam Autist is aangedragen door de hulpkwekers zelf, tof he? Dit bijzondere biertje mag niet ontbreken in dit impactvolle borrelpakket.

Jouw impact: een bijdrage aan de bijzondere werk-/zorgplek van deze
hulpkwekers.

02_BLOEI_BLOND_BIER

GA VOOR ARBEIDSPARTICIPATIE

03_FRUITMOTOR_APPELCIDER

GA VOOR VOEDSELTRANSITIE EN DUURZAAMGHEID

KRENKELAAR APPELCIDER 

DE FRUITMOTOR

Bij De Fruitmotor hebben ze een duidelijke missie: samen met anderen onze omgeving mooier maken. Ze willen bijdragen aan een wereld waarin we voedsel waarderen en natuur en landschap laten bloeien. De naam zegt het al, ze maken hun producten van Krenkelaars. Dat zijn appels met een plekje en een vlekje. Niet mooi genoeg voor de supermarkt maar perfect van smaak.

De Fruitmotor maakt hier heerlijke appelciders van die er ook nog eens heel erg feestelijk uitzien. In deze appelcider (250ml) proef je de volle smaak van rijpe appels. En weet je wat nou zo leuk is: dat deze appels niet 'mooi' genoeg waren, daar proef je helemaal niks van!

Jouw impact: een bijdrage aan de verduurzaming van onze voedselketen.

ZAK GLUTENVRIJE CHIPS

FOOD2SMILE

Food2Smile gelooft dat iedereen, arm of rijk, jong of oud, verantwoord en goed betaalbaar moet kunnen snoepen. Alle Food2Smile producten zijn suikervrij maar dat is niet alles. Meer dan 90% van hun assortiment is ook vegan, glutenvrij en lactosevrij. De kleuren en smaken komen uit groente, fruit en kruiden. En voor chips geldt: ze bevatten tot wel 60% minder vet dan gefrituurde chips en zijn een bron van eiwitten. Food2Smile draagt bij aan een gezondere wereld met verantwoord lekkers.

En wat voor ons Food2Smile helemaal te gek maakt, is dat zij niet alleen zorgen dat iedereen gezond kan snoepen, maar ook ieder kind een kans op een verjaardagfeestje geven, door een deel van hun winst te doneren aan Stichting Jarige Job. 

In dit pakket vind je deze heerlijke verantwoorde grote zak popped paprika chips. Lekker als tussendoortje, maar je kunt de chips ook gebruiken om je soep of salade een extra bite mee te geven.

Jouw impact: een bijdrage aan de ontwikkeling van verantwoord snacken en het realiseren van een verjaardagsfeestje voor ieder kind.

04_FOOD2SMILE_CHIPS

GA VOOR EEN MAATSCHAPPELIJKBELANG ÉN GOED SNOEPEN

05_-BAKKERSWERKPLAATS_FOCACCIA

GA VOOR ARBEIDSPARTICIPATIE

DOE HET ZELF FOCCACIA

DE BAKKERSWERKPLAATS

De Bakkerswerkplaats is een sociale onderneming die mensen een kans in de maatschappij geeft. Mensen die talenten hebben, maar in een normale werkomgeving niet meekomen, omdat zij sociaal of verstandelijk beperkt zijn. In de Bakkerswerkplaats leren zij de finesses van het bakkersambacht.

Met deze doe-het-zelf focaccia kun je lekker zelf aan de slag.  Voeg de ingrediënten toe die jij lekker vindt. Denk aan olijven, tomaatjes en basilicum.

Jouw impact: elke dag opnieuw een lach op het gezicht van deze bijzondere bakkers, die de kans krijgen hun talenten te ontwikkelen. 

BUITENBEENTJES CHUTNEY 

TWISTED

Twisted maakt duurzame jams en chutneys. Voor hun bestaat er geen te groot, te klein, te krom of gewoonweg te lelijk groente of fruit.  Een kromme paprika smaakt net zo lekker als een rechte en hoeft, als je het Twisted vraagt, ook zeker niet de vuilnisbak in.

Zij zorgen dat goed voedsel niet zomaar weggaat. Sterker nog, ze betalen graag voor hun producten om zo de gehele keten te verduurzamen.

De buitenbeentjes chutney in ons pakket maken bijna elk gerecht een beetje lekkerder en leuker. Tip: eet de chutney op een crostini van De Tweede Jeugd.

Jouw impact: goed groente en fruit wordt niet weggegooid, maar krijgt een goede bestemming!

Jouw impact: goed groente en fruit wordt niet weggegooid, maar krijgt een goede bestemming!

06_TWISTED_CHUTNEY

GA VOOR ARMOEDEBESTRIJDING EN DUURZAAMHEID

07_DE_TWEEDE_JEUGD_CROSTINIS

GA VOOR DUURZAAMHEID EN TEGEN VOEDSELVERSPILLING

ZAK CROSTINI'S 

DE TWEEDE JEUGD

De Tweede Jeugd geeft brood een tweede leven. In Nederland blijven namelijk honderdduizenden broden per dag onverkocht. Het gros daarvan belandt in de prullenbak, terwijl het nog niet eens een dag oud is. Zonde, want je kunt er nog heel veel mee doen, crostini’s maken bijvoorbeeld!

Deze duurzame toastjes worden gemaakt van overgeproduceerd brood, dat is brood dat over blijft in de bakkerij en dus nog niet eens in de winkel heeft gelegen. Deze crostini’s worden gebakken met huisgemaakte knoflookolie en een beetje zeezout, zwarte peper en rozemarijn. De lekkerste toastjes om iets op te smeren of om gewoon zo uit het vuistje op te eten! Tip: beleg ze met de humus van Mixblik.

Jouw impact: goed brood uit de prullenbak redden en daarmee help je dus mee tegen voedselverspilling. Lekker, duurzaam!

HUISGEMAAKTE HUMMUS

MIXBLIK

Mixblik haar grote droom is om zoveel mogelijk vrouwen die als vluchteling naar Nederland zijn gekomen een nieuwe kans te kunnen bieden. Dat doen ze door ingeblikte, duurzame en lokaal geproduceerde maaltijden te maken én te verkopen. Ze kiezen ervoor om te ondernemen zodat ze in de toekomst zelfvoorzienend kunnen worden. Mixblik keert geen winst uit: alles wat overblijft wordt terug geïnvesteerd in de stichting zodat ze steeds meer vrouwen op weg kunnen helpen!

Deze Humus is 100% vegan en wordt natuur inclusief geproduceerd. De verkoop van deze humus in blik (kampioen recyclen) zorgt er voor dat deze vrouwen een blik vooruit krijgen. Hun leerwerktrajecten bestaan uit Nederlandse lessen, certificaten behalen en een dikke portie lol.

 Jouw impact: het bijdragen aan een inclusieve samenleving en het in hun kracht zetten van deze talentvolle vrouwen.

08_MIXBLIK_HUMUS

GA VOOR EEN INCLUSIEVE SAMENLEVING

09_RETURN_TO_SENDER_HOUTEN_PLANK

GA VOOR ARMOEDEBESTREIDING EN DUURZAAMHEID

HOUTEN PLANK VAN MANGOHOUT

RETURN TO SENDER

Return to Sender verkoopt handgemaakte producten, gemaakt door vrouwen in de armste regio's van de wereld, om hen te helpen een leven voor zichzelf en voor hun familie op te bouwen. Hun inkomsten gaan rechtstreeks ‘return tosender’ (terug naar de maker), wat bijdraagt aan een waardig loon voor de vrouwen.

Deze handgemaakte plank is gemaakt van mangohout in Noord-India. Het hout wordt verkregen van bomen wanneer deze een volwassen leeftijd hebben bereikt en hierdoor niet langer in staat zijn om fruit te laten groeien.

Jouw impact: deze vrouwen een toekomst geven die zij verdienen.

DE IMPACT

Welke impact maken we samen?

GA_VOOR_IMPACT_PAKKET_01

13.871+

Pakketten verzonden

GA_VOOR_IMPACT_BEDRIJF_01

132+

Bedrijven hebben al impact gemaakt

GA_VOOR_IMPACT_ONDERNEMING_01

35+

Ondernemingen gesteund

VEELGESTELDE VRAGEN

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact op.

Voor wie zijn de kerstpakketten bedoeld?

Voor iedereen! Je kunt ze dus bestellen voor je collega’s, buren, familie of docent die je na dit jaar wil verrassen.

Waar kan ik de kerstpakketten bestellen?

De pakketten kunnen via het bestelformulier op de website, per mail of telefonisch besteld worden.

Tot wanneer kan ik de kerstpakketten bestellen?

De kerstpakketten zijn te bestellen tot 1 december 2022. Dan kunnen wij voor de kerst alle pakketten klaar maken voor levering. 

Is er een minimale afname voor het aantal kerstpakketten?

Er is geen minimale afname vereist, dus je kunt ook één pakket voor de buurman of een goede vriendin bestellen. (Of gewoon voor jezelf!)

Hoe betaal ik voor de bestelling?

Na je bestelling ontvang je van ons een factuur. Wanneer deze betaald is, is je bestelling bevestigd en zal jouw kerstpakket samengesteld worden.

Hoe worden de kerstpakketten verpakt?

De kerstpakketten worden geleverd in een stevige kartonnen 'Ga Voor Impact' doos.
Afmeting 30x40x14 cm.

ANDERE PAKKETTEN

Bekijk de verschillende pakketten of stel zelf samen:

Ga_voor_impact_Brunchpakket_2022_05
 • Waterkan van gerecycled glas
 • Verse theekruiden
 • Handgemaakt keramiek theetipje
 • Een katoenen herbruikbare theezakjes
 • Doe-het-zelf scones
 • Buitenbeentjes fruit jam
 • Zak met kers en kokos granola
 • Versgebakken koekkransjes
 • Waterdrop kits met drie waterdrops
Ga_voor_impact_Dinerpakket_2022_05-1
 • Luxe houten plank
 • Doe-het-zelf foccacia
 • Zak glutenvrije chips
 • Huisgemaakte silsi, pittige Eritrese stoof
 • Vier handgemaakte servetringen
 • Een herbruikbare bijenwasdoek
 • Appel-framboos cider
 • Huttentut olie
Ga_voor_impact_Zelfpakket_2022_05
 • Stel zelf je pakket samen
 • Kies de bijzondere ondernemingen waar jij aan wilt bijdragen
 • Een pakket met al jouw favoriete producten
 • Bezorgd op kantoor of thuis bij je medewerkers
 • Neem contact op voor meer informatie

ACHTER DE SCHERMEN

Bekijk de weg die het pakket aflegt tot jouw voordeur.

IMG_1577
IMG_1572
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
IMG_1574
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
IMG_1451

WIL JIJ OOK IMPACT MAKEN?

BLAADJES_MULTI_01

De pakketten

Bekijk de verschillende pakketten of stel zelf samen: 

BLAADJES_MULTI_02

Heb je vragen?

Geef ons gerust een belletje, ook voor bestellingen: