GVI_LOGO_HORIZONTAL_WIT_BLAADJE

DINERPAKKET

✅ Stel zelf je eigen kerstpakket samen

✅ Kies een van onze samenstellingen

✅ Bezorgd op kantoor of bij je medewerkers thuis

Ga_voor_impact_Dinerpakket_2022_05-1
09_RETURN_TO_SENDER_KAARSENHOUDER
10_PINEUT_VINAIGRETTE
08_DE_BUYTHENHOF_OLIE
07_FRUITMOTOR_CIDER
04_-MIXBLIK_SILSI
03_FOOD2SMILE_CHIPS
06_RESCUED_BIJENWASDOEK
05_MOOI_DOOR_MIJ_SERVERTRINGEN
02_-BAKKERSWERKPLAATS_FOCACCIA
01_RETURN_TO_SENDER_HOUTEN_PLANK

Een pakket vol duurzame & sociale producten:

 • Luxe houten plank van oude mango bomen – door Return to Sender
 • Doe-het-zelf foccacia – door de Bakkerswerkplaats
 • Zak glutenvrije chips – door Food2Smile
 • Huisgemaakte silsi, pittige Eritrese stoof in vrolijk ontworpen blik, 180 gram – door MixBlik
 • Vier handgemaakte servetringen – door Mooi door mij
 • Een herbruikbare bijenwasdoek – door Rescued
 • Appel-framboos cider 250 ml (0.0%) – door De Fruitmotor
 • Huttentut olie 100 ml – door Huttentut olie 100 ml

Pakketprijs: €37,50,- (bedragen zijn exclusief BTW)

Upgrade: 
Set van twee goud geweven kaarsenhouders - door Return to Sender
Vinaigrette Italiaanse kruiden - door Pineut

Pakketprijs: €50,- (exclusief BTW)

DE VERHALEN

De verhalen achter de producten in dit pakket

01_RETURN_TO_SENDER_HOUTEN_PLANK

GA VOOR DUURZAAMHEID

LUXE HOUTEN PLANK VAN OUDE MANGOBOMEN

RETURN TO SENDER

Return to Sender verkoopt handgemaakte producten, gemaakt door vrouwen in de armste regio's van de wereld, om hen te helpen een leven voor zichzelf en voor hun familie op te bouwen. Hun inkomsten gaan rechtstreeks ‘return tosender’ (terug naar de maker), wat bijdraagt aan een waardig loon voor de vrouwen.

Deze handgemaakte plank is gemaakt van mangohout in Noord-India. Het hout wordt verkregen van bomen wanneer deze een volwassen leeftijd hebben bereikt en hierdoor niet langer in staat zijn om fruit te laten groeien.

Jouw impact: deze Indiase vrouwen een toekomst geven die zij verdienen!.

DOE-HET-ZELF FOCCACIA

BAKKERSWERKPLAATS

De Bakkerswerkplaats is een sociale onderneming die mensen een kans in de maatschappij geeft. Mensen die talenten hebben, maar in een normale werkomgeving niet meekomen, omdat zij sociaal of verstandelijk beperkt zijn. In de Bakkerswerkplaats leren zij de finesses van het bakkersambacht.

Met deze doe-het-zelf focaccia kun je lekker zelf aan de slag.  Voeg de ingrediënten toe die jij lekker vindt. Denk aan olijven, tomaatjes en basilicum.

Jouw impact: elke dag opnieuw een lach op het gezicht van deze bijzondere bakkers, die de kans krijgen hun talenten te ontwikkelen. 

Jouw impact: elke dag opnieuw een lach op het gezicht van deze bijzondere bakkers, die de kans krijgen hun talenten te ontwikkelen.

02_-BAKKERSWERKPLAATS_FOCACCIA

GA VOOR ARBEIDSPARTICIPATIE

03_FOOD2SMILE_CHIPS

GA VOOR EEN MAATSCHAPPELIJK BELANG ÉN GOED SNOEPEN

ZAK GLUTENVRIJE CHIPS

FOOD2SMILE

Food2Smile gelooft dat iedereen, arm of rijk, jong of oud, verantwoord en goed betaalbaar moet kunnen snoepen. Alle Food2Smile producten zijn suikervrij maar dat is niet alles. Meer dan 90% van hun assortiment is ook vegan, glutenvrij en lactosevrij. De kleuren en smaken komen uit groente, fruit en kruiden. En voor chips geldt: ze bevatten tot wel 60% minder vet dan gefrituurde chips en zijn een bron van eiwitten. Food2Smile draagt bij aan een gezondere wereld met verantwoord lekkers.

En wat voor ons Food2Smile helemaal te gek maakt, is dat zij niet alleen zorgen dat iedereen gezond kan snoepen, maar ook ieder kind een kans op een verjaardagfeestje geven, door een deel van hun winst te doneren aan Stichting Jarige Job. 

In dit pakket vind je deze heerlijke verantwoorde  chips. Lekker als tussendoortje, maar je kunt de chips ook gebruiken om je soep of salade een extra bite mee te geven.

Jouw impact: een bijdrage aan de ontwikkeling van verantwoord snacken en het realiseren van een verjaardagsfeestje voor ieder kind.

HUISGEMAAKTE SILSI

MIXBLIK

Mixblik haar grote droom is om zoveel mogelijk vrouwen die als vluchteling naar Nederland zijn gekomen een nieuwe kans te kunnen bieden. Dat doen ze door ingeblikte, duurzame en lokaal geproduceerde maaltijden te maken én te verkopen. Ze kiezen ervoor om te ondernemen zodat ze in de toekomst zelfvoorzienend kunnen worden. Mixblik keert geen winst uit: alles wat overblijft wordt terug geïnvesteerd in de stichting zodat ze steeds meer vrouwen op weg kunnen helpen!

Deze Silsi is 100% vegan en wordt biologisch geproduceerd. De verkoop van deze silsi in blik (kampioen recyclen) zorgt er voor dat deze vrouwen een blik vooruit krijgen. Hun leerwerktrajecten bestaan uit Nederlandse lessen, certificaten behalen en een dikke portie lol.

Jouw impact: het bijdragen aan een inclusieve samenleving en het in hun kracht zetten van deze talentvolle vrouwen.

04_-MIXBLIK_SILSI

GA VOOR EEN INCLUSIEVE SAMENLEVING

05_MOOI_DOOR_MIJ_SERVERTRINGEN

GA VOOR CIRCULAIRE PRODUCTIE EN DUURZAAMHEID

VIER HANDGEMAAKTE SERVETRINGEN

MOOI DOOR MIJ

Elke dag belanden er wereldwijd ruim 8 miljoen stukken plastic in de oceanen. The Bamboovement gaat dit tegen. Ze zijn opgericht om natuurlijke en plasticvrije producten te maken die onze planeet niet schaden. Dit bedrijf werkt elke dag aan innovatieve ideeën om plastic de wereld uit te helpen.

Dit setje stijlvolle duurzame rietjes mogen niet ontbreken in dit borrelpakket. Want zeg nou eerlijk, dit ziet er toch fantastisch uit? Zorg er goed voor en geniet van rietjes die langer meegaan dat je ooit van rietjes gewend was.

Jouw impact: een ontzettend belangrijk steentje bijdragen aan de bestrijding van de plasticcrisis.

HERBRUIKBARE BIJENWASDOEK

RESCUED

Rescued, de naam zegt het eigenlijk al… Rescued transformeert leftovers van bedrijven en andere gebruikte materialen tot innovatieve nieuwe huishoudproducten. Het zijn stuk voor stuk verrassende schoonheden met een goed verhaal en soms zichtbare sporen van het vorige leven: “From waste towonderful” zoals ze dat bij Rescued zo mooi zeggen.  Tevens worden hun producten geproduceerd in een sociale werkplaats.

Deze doek van bijenwas kun je gebruiken voor het bewaren, verpakken én stijvol presenteren van etenswaren. De doeken worden met de hand geknipt en bestreken met de beste kwaliteit bijenwas. Tof product, toch?

Jouw impact: een bijdrage aan een beter milieu door minder plastic en aluminimumfolie te gebruiken.

06_RESCUED_BIJENWASDOEK

GA VOOR ARBEIDSPARTICIPATIE EN DUURZAAMHEID

07_FRUITMOTOR_CIDER

GA VOOR VOEDSELTRANSITIE EN DUURZAAMHEID

APPEL FRAMBOOS CIDER 0.0%

FRUITMOTOR

Bij De Fruitmotor hebben ze een duidelijke missie: samen met anderen onze omgeving mooier maken. Ze willen bijdragen aan een wereld waarin we voedsel waarderen en natuur en landschap laten bloeien. De naam zegt het al, ze maken hun producten van Krenkelaars. Dat zijn appels met een plekje en een vlekje. Niet mooi genoeg voor de supermarkt maar perfect van smaak.

De Fruitmotor maakt hier heerlijke appelciders van die er ook nog eens heel erg feestelijk uitzien. De appelcider (250ml) heeft een alcoholpercentage van 0% en is daarom lekker voor iedereen. Feestelijk, ook voor de kleine gasten.

Jouw impact: een bijdrage aan de verduurzaming van onze voedselketen.

HUTTENTUT OLIE

DE BUYTHENHOF

Zorgboerderij De Buytenhof in Rhoon is een veilige en beschutte plek, waar mensen met een verstandelijke beperking en/of psychosociale problemen kunnen meewerken met de boer.  Vier generaties ondernemerschap van een familie met het hart volledig op de juiste plek.

Deze Huttentut olie is een heerlijke olie gemaakt van de huttentut van eigen land. Uit de huttentut zaden is een romige olie geperst. De huttentutolie smaakt zacht, fris met een vleugje asperge. Serveer de olie op een borrelplank waarbij je er een broodje in dipt. Of gebruik de huttentut olie in salades, pesto en vinaigrette.

Jouw impact: direct en lokaal bijdragen onder de rook van Rotterdam.

08_DE_BUYTHENHOF_OLIE

GA VOOR ARBEIDSPARTICIPATIE 

09_RETURN_TO_SENDER_KAARSENHOUDER

GA VOOR ARMOEDEBESTRIJDING

GOUDGEWEVEN KAARSENHOUDERS  

RETURN TO SENDER 

Return to Sender verkoopt handgemaakte producten, gemaakt door vrouwen in de armste regio's van de wereld, om hen te helpen een leven voor zichzelf en voor hun familie op te bouwen. Dit bedrijf hun inkomsten gaan rechtstreeks ‘return to sender’ (terug naar de maker), wat bijdraagt aan een waardig loon voor deze vrouwen.

De set van twee theelichtjes is handgemaakt in India en geweven van goudkleurig metaaldraad. Modern en gezellig in ieder interieur. De waxinelichthouders zijn voorzien van glas aan de binnenzijde

Jouw impact: deze Indiase vrouwen een toekomst geven die zij verdienen!

VINAIGRETTE ITALIAANSE KRUIDEN

PINEUT

Pineut stimuleert lokaal ondernemerschap in de landen waar de kruiden en specerijen, die verwerkt worden in hun producten, vandaan komen. Daarnaast wordt er in dit bedrijf voornamelijk met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt gewerkt. Ze proberen met hun producten het verschil te maken door een korte keten in te richten en er zorg voor te dragen dat elke schakel in de keten klopt.
Hoe Italiaans de ingrediënten ook zijn, vinaigrette is Frans. Oui, oui, het is een klassieke Franse dressing voor over la salade. Een mix van olie en azijn in de verhouding 3 op 1. Normaal gesproken op smaak gebracht met zout, peper of tuinkruiden. Maar Pineut doet het bij deze vinaigrette net even anders. De mix van Italiaanse kruiden, specerijen en groenten maken deze vinaigrette tot een buitenbeentje. Maar wel één van de buitencategorie.

Jouw impact: een boost voor dit bedrijf met een belangrijke focus op een duurzame keten.

10_PINEUT_VINAIGRETTE

GA VOOR CIRCULAIRE PRODUCTIE EN DUURZAAMHEID

DE IMPACT

Welke impact maken we samen?

GA_VOOR_IMPACT_PAKKET_01

13.871+

Pakketten verzonden

GA_VOOR_IMPACT_BEDRIJF_01

132+

Bedrijven hebben al impact gemaakt

GA_VOOR_IMPACT_ONDERNEMING_01

35+

Ondernemingen gesteund

VEELGESTELDE VRAGEN

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact op.

Voor wie zijn de kerstpakketten bedoeld?

Voor iedereen! Je kunt ze dus bestellen voor je collega’s, buren, familie of docent die je na dit jaar wil verrassen.

Waar kan ik de kerstpakketten bestellen?

De pakketten kunnen via het bestelformulier op de website, per mail of telefonisch besteld worden.

Tot wanneer kan ik de kerstpakketten bestellen?

De kerstpakketten zijn te bestellen tot 1 december 2022. Dan kunnen wij voor de kerst alle pakketten klaar maken voor levering. 

Is er een minimale afname voor het aantal kerstpakketten?

Er is geen minimale afname vereist, dus je kunt ook één pakket voor de buurman of een goede vriendin bestellen. (Of gewoon voor jezelf!)

Hoe betaal ik voor de bestelling?

Na je bestelling ontvang je van ons een factuur. Wanneer deze betaald is, is je bestelling bevestigd en zal jouw kerstpakket samengesteld worden.

Hoe worden de kerstpakketten verpakt?

De kerstpakketten worden geleverd in een stevige kartonnen 'Ga Voor Impact' doos.
Afmeting 30x40x14 cm.

ANDERE PAKKETTEN

Bekijk de verschillende pakketten of stel zelf samen:

Ga_voor_impact_Borrelpakket_2022_05
 • Houten kaarsenplateau
 • Mix van zes gekleurde dinerkaarsen
 • Dapper, blond, fris ‘Autist’ biertje
 • Appelcider
 • Zak glutenvrije chips
 • Doe-het-zelf foccacia
 • Buitenbeentjes chutney
 • Een zak crostini’s
 • Huisgemaakte hummus
Ga_voor_impact_Brunchpakket_2022_05
 • Waterkan van gerecycled glas
 • Verse theekruiden
 • Handgemaakt keramiek theetipje
 • Een katoenen herbruikbare theezakjes
 • Doe-het-zelf scones
 • Buitenbeentjes fruit jam
 • Zak met kers en kokos granola
 • Versgebakken koekkransjes
 • Waterdrop kits met drie waterdrops
Ga_voor_impact_Zelfpakket_2022_05
 • Stel zelf je pakket samen
 • Kies de bijzondere ondernemingen waar jij aan wilt bijdragen
 • Een pakket met al jouw favoriete producten
 • Bezorgd op kantoor of thuis bij je medewerkers
 • Neem contact op voor meer informatie

ACHTER DE SCHERMEN

Bekijk de weg die het pakket aflegt tot jouw voordeur.

IMG_1577
IMG_1572
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
IMG_1574
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
IMG_1451

WIL JIJ OOK IMPACT MAKEN?

BLAADJES_MULTI_01

De pakketten

Bekijk de verschillende pakketten of stel zelf samen: 

BLAADJES_MULTI_02

Heb je vragen?

Geef ons gerust een belletje, ook voor bestellingen: