GVI_LOGO_HORIZONTAL_WIT_BLAADJE

'T BORRELPAKKET

✅ Stel je eigen kerstpakket samen

✅ Kies één van onze samenstellingen

✅ Bezorgd op kantoor of medewerkers thuis

image4-1
image6
image8
image12
image11
image14
image7
image10
image5
image13
image9

Een pakket vol duurzame & sociale producten:

 • Stevige ‘Ga Voor Impact’ doos
 • Flyer met tekst en uitleg over de impactvolle
  initiatieven
 • Luxe Mangohouten Plank door Return to Sender
 • Kaas-Ui Brood door Pineut
 • Dry Roasted Peanuts door Sancho’s Nuts
 • Popped Paprika Chips door Food2Smile
 • Dapper, Blond ‘Autist’ Bier door Zorgkwekerij BLOEI
 • Krenkelaar Appelcider (6,5%) door De Fruitmotor
 • Huisgemaakte Hummus door Mixblik
 • Mix voor Glühwein door Pineut

Pakketprijs: €36,- (bedragen zijn exclusief BTW)

DE VERHALEN

De verhalen achter de producten in dit pakket

09_RETURN_TO_SENDER_HOUTEN_PLANK

GA VOOR ARMOEDEBESTRIJDING & DUURZAAMHEID

LUXE MANGOHOUTEN PLANK

RETURN TO SENDER

 

Return to Sender verkoopt handgemaakte producten, gemaakt door vrouwen in de armste regio's van de wereld, om hen te helpen een leven voor zichzelf en voor hun familie op te bouwen. Dit bedrijf hun inkomsten gaan rechtstreeks ‘return to sender’ (terug naar de maker), wat bijdraagt aan een waardig loon voor deze vrouwen.

Deze handgemaakte plank is gemaakt van mangohout in Noord-India. Het hout wordt verkregen van bomen wanneer deze een volwassen leeftijd hebben bereikt en hierdoor niet langer in staat zijn om fruit te laten groeien.

Jouw impact: deze Indiase vrouwen een toekomst geven die zij verdienen.

KAAS-UI BROOD

PINEUT

Pineut stimuleert lokaal ondernemerschap in de landen waar de kruiden en specerijen, die verwerkt worden in hun producten, vandaan komen. Daarnaast wordt er in dit bedrijf voornamelijk met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt gewerkt. Ze proberen met hun producten het verschil te maken door een korte keten in te richten en er zorg voor te dragen dat elke schakel in de keten klopt.

Kaas en ui.Wereldwijd een smaaksensatie.Waar je ook komt, deze combi is overal verkrijgbaar én een hit. Dit kaas- ui brood is simpel te maken en gewoon lekker bij elke borrel. Dip hem in de hummus van MixBlik of eet hem gewoon heerlijk zo. En voor de échte cheese freaks, is het heel eenvoudig om er een kazen-ui brood van te maken. Bijvoorbeeld door een mix van blauwe kaas, Parmezaan en mozzarella toe te voegen.

Jouw impact: een boost voor dit bedrijf met een belangrijke focus op een duurzame keten.

image7

GA VOOR ARBEIDSPARTICIPATIE & DUURZAAMHEID

image8

GA VOOR DUURZAAMHEID & ARBEIDSPARTICIPATIE

DRY ROASTED PEANUTS

SANCHO’S NUTS

Sancho’s Nuts haalt zijn overheerlijke geroosterde nootjes uit Peru. De vrolijke blikjes nootjes zijn perfect om te delen, of om lekker voor jezelf te houden. Ze zijn een vrolijke eye- catcher voor op de feesttafel maar zijn ook ideaal om mee te nemen. Naast dat de blikjes er gezellig uit zien, zijn ze super duurzaam! Blik kan eindeloos worden gerecycled zonder dat het materiaal kwaliteit verliest.Vind je het blik nou te leuk om weg te doen? Geef het dan een tweede leven en maak er een kaarsje van, of plant je plantje erin!

Het verpakken van de Dry Roasted Peanuts wordt gedaan bij de dagbesteding van de Antes Groep. Antes is specialist in psychiatrie en verslaving.

Jouw impact: een heerlijk nootje op tafel uit een duurzaam gezellig blik, dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ook nog eens een zinvolle dagbesteding geeft!

ZAK GLUTENVRIJE CHIPS

FOOD2SMILE

Food2Smile gelooft dat iedereen, arm of rijk, jong of oud, verantwoord en goed betaalbaar moet kunnen snoepen. Alle Food2Smile producten zijn suikervrij, maar dat is niet alles. Meer dan 90% van hun assortiment is ook vegan, glutenvrij en lactosevrij. De kleuren en smaken komen uit groente, fruit en kruiden. En voor chips geldt: ze bevatten tot wel 60% minder vet dan gefrituurde chips en zijn een bron van eiwitten. Food2Smile draagt bij aan een gezondere wereld met verantwoord lekkers.

En wat voor ons Food2Smile helemaal te gek maakt, is dat zij niet alleen zorgen dat iedereen gezond kan snoepen, maar ook ieder kind een kans op een verjaardagfeestje geven, door een deel van hun winst te doneren aan Stichting Jarige Job.

In dit pakket vind je deze heerlijke verantwoorde grote zak popped paprika chips (75 gram). Lekker als tussendoortje, maar je kunt de chips ook gebruiken om je soep of salade een extra bite mee te geven.

Jouw impact: een bijdrage aan de ontwikkeling van verantwoord snacken en het realiseren van een verjaardagsfeestje voor ieder kind.

04_FOOD2SMILE_CHIPS

GA VOOR EEN MAATSCHAPPELIJKBELANG & GOED SNOEPEN

DAPPER, BLOND 'AUTIST' BIER

ZORGKWEKERIJ BLOEI

Bij Zorgkwekerij Bloei draait het om groei! Niet alleen de bloemen en planten maar ook de hulpkwekers groeien met zorg en persoonlijke aandacht in deze kleurrijke zorgkwekerij. Naast bloemen en planten maken ze nog veel meer moois.

Dit Autist-biertje heeft een frisse kick volgens de kenners. De hop voor Autist is geteeld en geoogst door de hulpkwekers en de samenstelling is gemaakt door een lokale hobbybierbrouwer. De naam Autist is aangedragen door de hulpkwekers zelf, tof he? Dit bijzondere biertje mag niet ontbreken in dit impactvolle borrelpakket.

Jouw impact: een bijdrage aan de bijzondere werk- /zorgplek van deze hulpkwekers.

02_BLOEI_BLOND_BIER

GA VOOR ARBEIDSPARTICIPATIE

03_FRUITMOTOR_APPELCIDER

GA VOOR VOEDSELTRANSITIE & DUURZAAMGHEID

KRENKELAAR APPELCIDER (6,5%)

DE FRUITMOTOR

Bij De Fruitmotor hebben ze een duidelijke missie: samen met anderen onze omgeving mooier maken. Ze willen bijdragen aan een wereld waarin we voedsel waarderen en natuur en landschap laten bloeien. De naam zegt het al, ze maken hun producten van Krenkelaars. Dat zijn appels met een plekje en een vlekje. Niet mooi genoeg voor de supermarkt, maar perfect van smaak.

De Fruitmotor maakt hier heerlijke appelciders van die er ook nog eens heel erg feestelijk uitzien. In deze appelcider (250ml) proef je de volle smaak van rijpe appels. En weet je wat nou zo leuk is: dat deze appels niet 'mooi' genoeg waren, daar proef je helemaal niks van!

Jouw impact: een bijdrage aan de verduurzaming van onze voedselketen.

HUISGEMAAKTE HUMMUS

MIXBLIK

Mixblik haar grote droom is om zoveel mogelijk vrouwen die als vluchteling naar Nederland zijn gekomen een nieuwe kans te kunnen bieden. Dat doen ze door ingeblikte, duurzame en lokaal geproduceerde maaltijden te maken én te verkopen. Ze kiezen ervoor om te ondernemen zodat ze in de toekomst zelfvoorzienend kunnen worden. Mixblik keert geen winst uit: alles wat overblijft wordt geïnvesteerd in de stichting zodat ze steeds meer vrouwen op weg kunnen helpen!

Deze Hummus is 100% vegan en wordt biologisch geproduceerd. De verkoop van deze hummus in blik (kampioen recyclen) zorgt ervoor dat deze vrouwen een blik vooruit krijgen. Hun leerwerktrajecten bestaan uit Nederlandse lessen, het behalen van certificaten en een dikke portie lol.

 Jouw impact: het bijdragen aan een inclusieve samenleving en het in hun kracht zetten van deze talentvolle vrouwen.

08_MIXBLIK_HUMUS

GA VOOR EEN INCLUSIEVE SAMENLEVING

05_-BAKKERSWERKPLAATS_FOCACCIA

GA VOOR ARBEIDSPARTICIPATIE & DUURZAAMHEID

MIX VOOR GLÜHWEIN

PINEUT

Pineut stimuleert lokaal ondernemerschap in de landen waar de kruiden en specerijen, die verwerkt worden in hun producten, vandaan komen. Daarnaast wordt er in dit bedrijf voornamelijk met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt gewerkt. Ze proberen met hun producten het verschil te maken door een korte keten in te richten en er zorg voor te dragen dat elke schakel in de keten klopt.

De winterklassieker bij uitstek. Op een kerstmarkt in hartje stad of op de piste: glühwein is een hippe hartverwarmer. Vanaf nu is het mogelijk om je eigen feestje te b(r)ouwen. Met je zelfgemaakte glühwein zal geen koude winterdag meer hetzelfde zijn. Ideaal voor je medewerkers om de koude winterdagen mee door te komen.

Jouw impact: een boost voor dit bedrijf met een belangrijke focus op een duurzame keten.

ANDERE PAKKETTEN

Bekijk de verschillende pakketten of stel zelf samen:

DE IMPACT

Welke impact maken we samen?

GA_VOOR_IMPACT_PAKKET_01

17.778+

Pakketten verzonden

GA_VOOR_IMPACT_BEDRIJF_01

167+

Bedrijven maken samen impact deze kerst

GA_VOOR_IMPACT_ONDERNEMING_01

42+

Ondernemingen gesteund

VEELGESTELDE VRAGEN

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact op.

Voor wie zijn de kerstpakketten bedoeld?

Voor iedereen! Je kunt ze dus bestellen voor je collega’s, buren, familie of docent die je na dit jaar wil verrassen.

Waar kan ik de kerstpakketten bestellen?

De pakketten kunnen via het bestelformulier op de website, per mail of telefonisch besteld worden.

Tot wanneer kan ik de kerstpakketten bestellen?

De kerstpakketten zijn te bestellen tot 1 december 2022. Dan kunnen wij voor de kerst alle pakketten klaar maken voor levering. 

Is er een minimale afname voor het aantal kerstpakketten?

Er is geen minimale afname vereist, dus je kunt ook één pakket voor de buurman of een goede vriendin bestellen. (Of gewoon voor jezelf!)

Hoe betaal ik voor de bestelling?

Na je bestelling ontvang je van ons een factuur. Wanneer deze betaald is, is je bestelling bevestigd en zal jouw kerstpakket samengesteld worden.

Hoe worden de kerstpakketten verpakt?

De kerstpakketten worden geleverd in een stevige kartonnen 'Ga Voor Impact' doos.
Afmeting 30x40x14 cm.

ACHTER DE SCHERMEN

Bekijk de weg die het pakket aflegt tot jouw voordeur.

IMG_1577
IMG_1572
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
IMG_1574
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
IMG_1451

WIL JIJ IMPACT MAKEN?

Bekijk het overzicht van pakketten of heb je een vraag? Geef ons gerust een belletje.

GA_VOOR_IMPACT_PAKKET_01

De pakketten

BLAADJES_MULTI_02

Heb je vragen?