GVI_LOGO_HORIZONTAL_WIT_BLAADJE

'T RELAX PAKKET

✅ Stel je eigen kerstpakket samen

✅ Kies één van onze samenstellingen

✅ Bezorgd op kantoor of medewerkers thuis

image4-3
image6
image11-3
image10-2
image5-1
image9-2
image12-1
image13
image8-1
image7-1

Een pakket vol duurzame & sociale producten:

 • Stevige ‘Ga Voor Impact’ doos
 • Flyer met tekst en uitleg over de impactvolle
  initiatieven
 • Goud Geweven Theelichtjes door Return to Sender
 • Set van vier Amber Zeepblokjes door Mooi Door Mij
 • Kurken Toilettas door The Bamboovement
 • Kruidenthee door Het Theeza(a)kje
 • Herbruikbaar Theezakje door Rescued
 • Dry Roasted Peanuts door Sancho’s Nuts
 • BIO Bananenbroodmix Kaneel door Yespers
 • Popped Chips Barbecue door Food2Smile

Pakketprijs: €35,- (bedragen zijn exclusief BTW)

DE VERHALEN

De verhalen achter de producten in dit pakket

image6

GA VOOR ARMOEDE BESTRIJDING & DUURZAAMHEID

GOUD GEWEVEN THEELICHTJES

RETURN TO SENDER

Return to Sender verkoopt handgemaakte producten, gemaakt door vrouwen in de armste regio's van de wereld, om hen te helpen een leven voor zichzelf en voor hun familie op te bouwen. Dit bedrijf hun inkomsten gaan rechtstreeks ‘return to sender’ (terug naar de maker), wat bijdraagt aan een waardig loon voor deze vrouwen.

De set van twee theelichtjes is handgemaakt in India en geweven van goudkleurig metaaldraad. Modern en gezellig in ieder interieur. De waxinelichthouders zijn voorzien van glas aan de binnenzijde

Jouw impact: deze Indiase glasblazers een toekomst geven die zij verdienen.

SET VAN VIER AMBER ZEEPBLOKJES

MOOI DOOR MIJ

De producten van Mooi Door Mij doen niet alleen hun naam eer aan, ze vertellen ook het verhaal van de maker. Iemand met een (verstandelijke) beperking die, door het maken van deze producten, waardering krijgt voor zijn of haar werk.

Daarnaast is Mooi Door Mij, net als wij, een partij die mensen samenbrengt. Zij koppelen design en commercie aan dagbesteding voor mensen met een (verstandelijke) beperking en coördineren de samenwerking tussen ontwerpers, zorginstellingen en het bedrijfsleven. Kijk, daar houden we van!

De vier zeepblokjes hebben een heerlijke ambergeur en worden geleverd in een strak doosje. Ze zijn te gebruiken als handzeep of als geurblokje.

Jouw impact: door deze zeepjes te gebruiken, laat je zien dat alle handen mooi werk leveren en waardering verdienen.

image7-1

GA VOOR ARBEIDSPARTICIPATIE

image8-1

GA VOOR CIRCULAIRE & DUURZAME PRODUCTIE

KATOENEN HERBRUIKBARE THEEZAKJE

THE BAMBOOVEMENT

Elke dag belanden er wereldwijd ruim 8 miljoen stukken plastic in de oceanen. The Bamboovement gaat dit tegen. Ze zijn opgericht om natuurlijke en plasticvrije producten te maken die onze planeet niet schaden. Dit bedrijf werkt elke dag aan innovatieve ideeën om plastic de wereld uit te helpen.

Deze kurken toilettas is niet alleen stijlvol maar ook nog eens heel duurzaam. Kurk is een super duurzaam materiaal. Als je de schors van de kurkeik schilt, krijg je kurk. Is dit zielig voor de boom? Nee, juist niet! Door kurkeiken eens in de negen jaar te schillen leven ze tot wel 2,5x langer dan normaal. In plaats van 80 jaar kunnen ze 200 jaar oud worden. En of die bomen dit fijn vinden. En wij natuurlijk ook. Want in al die extra levensjaren halen ze natuurlijk een hoop CO2 uit de lucht.

Jouw impact: een ontzettend belangrijk steentje bijdragen aan de bestrijding van de klimaatcrisis.

KRUIDENTHEE

HET THEEZA(A)KJE

“Vrolijke thee met een sociaal verhaal”, dat is de beste omschrijving voor de thee van Het Theeza(a)kje. Dit bedrijf is opgericht door Hidde, die in zijn vorige werk veel mensen ontmoet heeft die lastig aansluiting vonden op de arbeidsmarkt, maar die wel degelijk talenten en wensen hadden. Daarom is Het Theeza(a)kje in het leven geroepen. Zij zijn er om mensen met een arbeidsbeperking te helpen werk van hun talent te maken.

De Cabarethee is een theemix om vrolijk van te worden, het is een frisse combinatie van biologische citrus en rooibos.

Jouw impact: een steuntje in de rug voor de medewerkers die hier in kleine en veilige teams het beste uit zichzelf weten te halen!

image9-2

GA VOOR ARBEIDSPARTICIPATIE

image10-2

GA VOOR ARBEIDSPARTICIPATIE & DUURZAAMHEID

HERBRUIKBAAR THEEZAKJE

RESCUED

Rescued, de naam zegt het eigenlijk al... Rescued transformeert leftovers van bedrijven en andere gebruikte materialen tot innovatieve nieuwe huishoudproducten. Het zijn stuk voor stuk verrassende schoonheden met een goed verhaal en soms zichtbare sporen van het vorige leven.“From waste to wonderful” zoals ze dat bij Rescued zo mooi zeggen.

Dit herbruikbare theezakje kan natuurlijk niet ontbreken in dit relax pakket. Ideaal in combinatie met de Cabarethee van Het Theeza(a)kje!

Jouw impacteen directe bijdrage aan het milieu door dit hippe theezakje te gaan gebruiken.

 

DRY ROASTED PEANUTS

YESPERS

Sancho’s Nuts haalt zijn overheerlijke geroosterde nootjes uit Peru. De vrolijke blikjes nootjes zijn perfect om te delen, of om lekker voor jezelf te houden. Ze zijn een vrolijke eye- catcher voor op de feesttafel maar zijn ook ideaal om mee te nemen. Naast dat de blikjes er gezellig uit zien, zijn ze super duurzaam! Blik kan eindeloos worden gerecycled zonder dat het materiaal kwaliteit verliest. Vind je het blik nou te leuk om weg te doen? Geef het dan een tweede leven en maak er een kaarsje van, of plant je plantje erin!

Het verpakken van de Dry Roasted Peanuts wordt gedaan bij de dagbesteding van de Antes Groep. Antes is specialist in psychiatrie en verslaving.

Jouw impact: een heerlijk nootje op tafel uit een duurzaam gezellig blik, dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ook nog eens een zinvolle dagbesteding geeft!

image11-3

GA VOOR DUURZAAMHEID & ARBEIDSPARTICIPATIE

image12-1

GA VOOR VOEDSELTRANSITIE EN DUURZAAMHEID

BIO BANANENBROODMIX KANEEL

YESPERS

Yespers gebruikt ingrediënten in haar producten om voedselverspilling tegen te gaan en meer lokale banen en eerlijke inkomens te realiseren. Samen met hun ketenpartners kijken ze continu hoe het nóg beter kan en realiseren ze concrete en impactvolle projecten. Zo werken ze toe naar een inclusieve en duurzame voedselketen voor iedereen.

Met deze Biologische Bananenbroodmix Kaneel is het ultiem genieten. De bananenbroodmix is op basis van tarwe en een snufje kaneel. Omdat dit bananenbrood minder zoet is dan een gewone cake, is het heel geschikt als verantwoord lekkers.

Jouw impact: een bijdrage aan de verduurzaming van onze voedselketen.

 

POPPED CHIPS BARBECUE

FOOD2SMILE

Food2Smile gelooft dat iedereen, arm of rijk, jong of oud, verantwoord en goed betaalbaar moet kunnen snoepen. Alle Food2Smile producten zijn suikervrij maar dat is niet alles. Meer dan 90% van hun assortiment is ook vegan, glutenvrij en lactosevrij. De kleuren en smaken komen uit groente, fruit en kruiden. En voor chips geldt: ze bevatten tot wel 60% minder vet dan gefrituurde chips en zijn een bron van eiwitten. Food2Smile draagt bij aan een gezondere wereld met verantwoord lekkers.

En wat voor ons Food2Smile helemaal te gek maakt, is dat zij niet alleen zorgen dat iedereen gezond kan snoepen, maar ook ieder kind een kans op een verjaardagfeestje geven, door een deel van hun winst te doneren aan Stichting Jarige Job.

In dit pakket vind je deze heerlijke verantwoorde grote zak popped chips barbecue (75 gram). Lekker als tussendoortje, maar je kunt de chips ook gebruiken om je soep of salade een extra bite mee te geven.

Jouw impact: een bijdrage aan de ontwikkeling van verantwoord snacken en het realiseren van een verjaardagsfeestje voor ieder kind.

image13

GA VOOR ARBEIDSPARTICIPATIE

ANDERE PAKKETTEN

Bekijk de verschillende pakketten of stel zelf samen:

DE IMPACT

Welke impact maken we samen?

GA_VOOR_IMPACT_PAKKET_01

17.778+

Pakketten verzonden

GA_VOOR_IMPACT_BEDRIJF_01

167+

Bedrijven maken samen impact deze kerst

GA_VOOR_IMPACT_ONDERNEMING_01

42+

Ondernemingen gesteund

VEELGESTELDE VRAGEN

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact op.

Voor wie zijn de kerstpakketten bedoeld?

Voor iedereen! Je kunt ze dus bestellen voor je collega’s, buren, familie of docent die je na dit jaar wil verrassen.

Waar kan ik de kerstpakketten bestellen?

De pakketten kunnen via het bestelformulier op de website, per mail of telefonisch besteld worden.

Tot wanneer kan ik de kerstpakketten bestellen?

De kerstpakketten zijn te bestellen tot 1 december 2022. Dan kunnen wij voor de kerst alle pakketten klaar maken voor levering. 

Is er een minimale afname voor het aantal kerstpakketten?

Er is geen minimale afname vereist, dus je kunt ook één pakket voor de buurman of een goede vriendin bestellen. (Of gewoon voor jezelf!)

Hoe betaal ik voor de bestelling?

Na je bestelling ontvang je van ons een factuur. Wanneer deze betaald is, is je bestelling bevestigd en zal jouw kerstpakket samengesteld worden.

Hoe worden de kerstpakketten verpakt?

De kerstpakketten worden geleverd in een stevige kartonnen 'Ga Voor Impact' doos.
Afmeting 30x40x14 cm.

ACHTER DE SCHERMEN

Bekijk de weg die het pakket aflegt tot jouw voordeur.

IMG_1577
IMG_1572
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
IMG_1574
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
IMG_1451

WIL JIJ IMPACT MAKEN?

Bekijk het overzicht van pakketten of heb je een vraag? Geef ons gerust een belletje.

GA_VOOR_IMPACT_PAKKET_01

De pakketten

BLAADJES_MULTI_02

Heb je vragen?