GVI_LOGO_HORIZONTAL_WIT_BLAADJE

'T ROTTERDAM PAKKET

✅ Stel je eigen kerstpakket samen

✅ Kies één van onze samenstellingen

✅ Bezorgd op kantoor of medewerkers thuis

image4-4
image11-4
image13-1
image14
image7
image9-3
image5-2
image8
image15-1
image12-1
image10
image6-1
image16

Een pakket vol duurzame & sociale producten:

 • Stevige ‘Ga Voor Impact’ doos
 • Flyer met tekst en uitleg over de impactvolle initiatieven
 • Mangohouten Dienblad door Return to Sender
 • Verse Appelsap door Zorgboerderij De Buytenhof
 • Theekruiden door Rotterdamse Munt
 • Pittige Eritrese Stoof (390gr) door Mixblik
 • Dry Roasted Peanuts door Sancho’s Nuts
 • Dapper, Blond ‘Autist’ Bier door Zorgkwekerij BLOEI
 • Keramiek Theetipje door Zorgkwekerij BLOEI
 • Oesterzwam Jerky door Rotterzwam
 • Stadse Honing door De Stadsimkerij
 • Perspectief Kaartjes door Heilige Boontjes

Pakketprijs: €47,50- (bedragen zijn exclusief BTW)

DE VERHALEN

De verhalen achter de producten in dit pakket

image5-2

GA VOOR ARMOEDEBESTRIJDING & DUURZAAMHEID

MANGOHOUTEN DIENBLAD

RETURN TO SENDER

Return to Sender verkoopt handgemaakte producten, gemaakt door vrouwen in de armste regio's van de wereld, om hen te helpen een leven voor zichzelf en voor hun familie op te bouwen. Dit bedrijf hun inkomsten gaan rechtstreeks ‘return to sender’ (terug naar de maker), wat bijdraagt aan een waardig loon voor deze vrouwen.

Dit dienblad is gemaakt van mangohout in Noord-India. Het hout wordt verkregen van bomen wanneer deze een volwassen leeftijd hebben bereikt en hierdoor niet langer in staat zijn om fruit te laten groeien. Het dienblad is in tal aan settingen te beruiken. Serveer je partner er een feestelijk ontbijtje op bed mee, plaats hem decoratief met wat kaarsen in de woonkamer of gebruik hem voor het presenteren van je broodbeleg op tafel.Wij zijn fan van zit veelzijdige product met strakke messing handvaten.

Jouw impact: deze Indiase glasblazers een toekomst geven die zij verdienen.

VERSE APPELSAP

ZORGBOERDERIJ DE BUYTENHOF

Zorgboerderij De Buytenhof in Rhoon is een veilige en beschutte plek, waar mensen met een verstandelijke beperking en/of psychosociale problemen kunnen meewerken met de boer. Vier generaties ondernemerschap van een familie met het hart volledig op de juiste plek.

Een vers en puur sapje van het boerenland kon niet ontbreken in dit pakket. Met de kennis van de maatschappelijke betrokkenheid en liefde waar dit sapje mee geproduceerd is in het achterhoofd, heeft een sapje zelden zo goed gesmaakt!

Jouw impact: direct en lokaal bijdragen onder de rook van Rotterdam.

image8

GA VOOR ARBEIDSPARTICIPATIE

image9-3

GA VOOR SOCIALE COHESIE

THEEKRUIDEN

ROTTERDAMSE MUNT

Ramen met stadsgenoten steekt Rotterdamse Munt de handen uit de mouwen en maken ze boeiende pluktuinen. Hier ontdekken jonge stadsgenoten de magie van planten, organiseren diverse organisaties groeizame teamdagen en doen stadsbewoners inspiratie op voor hun eigen stukje groene, gezonde stad. Het werk in de pluktuinen biedt voor veel stadsgenoten een groeizame werkplek. Het zijn Rotterdammers met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt, actieve ouderen en mensen die (re-)integreren door mee te werken aan groen voor de stad.

Deze theekruiden worden ingepakt door de jongeren van Fröbel. Zij wegen de theekruiden af, doen ze in de zakjes, vouwen ze dicht en plakken er stickers met de naam van de kruiden op.

Jouw impact: bijdragen aan dit mooie sociale project wat velen Rotterdammers samenbrengt.

PITTIGE ERITRESE STOOF

MIXBLIK

Mixblik haar grote droom is om zoveel mogelijk vrouwen die als vluchteling naar Nederland zijn gekomen een nieuwe kans te kunnen bieden. Dat doen ze door ingeblikte, duurzame en lokaal geproduceerde maaltijden te maken én te verkopen. Ze kiezen ervoor om te ondernemen zodat ze in de toekomst zelfvoorzienend kunnen worden. Mixblik keert geen winst uit: alles wat overblijft wordt terug geïnvesteerd in de stichting zodat ze steeds meer vrouwen op weg kunnen helpen!

Deze pittige Eritrese stoof is 100% vegan en wordt biologisch geproduceerd. De verkoop van deze stoof in blik (kampioen recyclen) zorgt er voor dat deze vrouwen een blik vooruit krijgen. Hun leerwerktrajecten bestaan uit Nederlandse lessen, certificaten behalen en een dikke portie lol.

Jouw impact: het bijdragen aan een inclusieve samenleving en het in hun kracht zetten van deze talentvolle vrouwen.

image10

GA VOOR ARBEIDSPARTICIPATIE

image11-4

GA VOOR DUURZAAMHEID & ARBEIDSPARTICIPATIE

DRY ROASTED PEANUTS

SANCHO’S NUTS

Sancho’s Nuts haalt zijn overheerlijke geroosterde nootjes uit Peru. De vrolijke blikjes nootjes zijn perfect om te delen, of om lekker voor jezelf te houden. Ze zijn een vrolijke eye- catcher voor op de feesttafel maar zijn ook ideaal om mee te nemen. Naast dat de blikjes er gezellig uit zien, zijn ze super duurzaam! Blik kan eindeloos worden gerecycled zonder dat het materiaal kwaliteit verliest.Vind je het blik nou te leuk om weg te doen? Geef het dan een tweede leven en maak er een kaarsje van, of plant je plantje erin!

Het verpakken van de Dry Roasted Peanuts wordt gedaan bij de dagbesteding van de Antes Groep. Antes is specialist in psychiatrie en verslaving.

Jouw impact: een heerlijk nootje op tafel uit een duurzaam gezellig blik, dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ook nog eens een zinvolle dagbesteding geeft!

 

DAPPER, BLOND ‘AUTIST’ BIER

ZORGKWEKERIJ BLOEI

Bij Zorgkwekerij Bloei draait het om groei! Niet alleen de bloemen en planten maar ook de hulpkwekers groeien met zorg en persoonlijke aandacht in deze kleurrijke zorgkwekerij. Naast bloemen en planten maken ze nog veel meer moois.

Dit Autist-biertje heeft een frisse kick volgens de kenners. De hop voor Autist is geteeld en geoogst door de hulpkwekers en de samenstelling is gemaakt door een lokale hobbybierbrouwer. De naam Autist is aangedragen door de hulpkwekers zelf, tof he? Dit bijzondere biertje mag niet ontbreken in dit impactvolle Rotterrdampakket.

Jouw impact: een bijdrage aan de bijzondere werk- /zorgplek van deze hulpkwekers.

image12-1

GA VOOR ARBEIDSPARTICIPATIE

image13-1

GA VOOR ARBEIDSPARTICIPATIE

KERAMIEK THEETIPJE

ZORGKWEKERIJ BLOEI

Bij Zorgkwerkeij Bloei draait het om groei! Niet alleen de bloemen en planten maar ook de hulpkwekers groeien met zorg en persoonlijke aandacht in deze kleurrijke zorgkwekerij. Naast bloemen en planten maken ze nog veel meer moois.

Het keramieken theetipje in dit pakket is een kleurrijke mooie toevoeging op de Theekruiden van Rotterdamse Munt.

Jouw impact: een bijdrage aan de bijzondere werk-/zorgplek van deze hulpkwekers.

 

OESTERZWAM JERKY

ROTTERZWAM

Rotterzwam gelooft in een samenleving die kringlopen sluit, grondstoffen maximaal benut en meer plantaardige dan dierlijke eiwitten consumeert. Zij dragen daarmee bij door lokaal, regionaal en internationaal samen te werken om de productie van paddenstoelen op lokale reststromen te stimuleren en vergemakkelijken. De uitkomst is een breed scala aan producten en diensten rond paddenstoelen- productie, bewustwording en (h)eerlijke snacks op basis van plantaardige eiwitten.

Deze heerlijke, hartige snack gemaakt van oesterzwammen is volledig veganistisch en zit boordevol smaak. Oesterzwammen zijn een goede bron van eiwitten en vezels en te gebruiken als alternatief voor de traditionele vleesvarianten. Kortom; een originele en duurzame bite voor tijdens jouw feestelijke borrel.

Jouw impact: direct en lokaal bijdragen aan plantaardige productie.

image14

GA VOOR BETEKENISVOLLE MILIEU IMPACT

image15-1

GA VOOR EEN GROENERE STAD

STADSE HONING

DE STADSIMKERIJ

Abderrahim is imker van beroep en heeft bijenkasten in en om Rotterdam. Al jaren wordt hij dan ook de stadsimker genoemd en is het vaste gezicht achter de honingkraam op de Rotterdamse Oogstmarkt op het Noordplein.Tegenwoordig doet Abderrahim meer dan alleen maar bijen houden en zet zich in voor een groene stad Rotterdam en een eerlijke keten tussen producenten en consumenten.

Deze Stadse honing (125gr) is heerlijk om te gebruiken in je kopje thee van Rotterdamse Munt.

Jouw impact: bijdragen aan een groenere stad en het verkleinen van de afstand tussen mens en natuur.

 

PERSPECTIEF KAARTJES

HEILIGE BOONTJES

Heilige boontjes is een koffiebranderij en een horecabedrijf gerund door jonge Rotterdammers met een randje. De meeste mensen zien deze jongeren als kansloos, zij zien ze juist als kansrijk. Het Rotterdamse koffiehuis waar jongeren hun criminele verleden van zich afschudden door klanten de lekkerste koffie te serveren.

Deze 46 perspectiefkaarten zijn er om te inspireren, motiveren, activeren en reflecteren. Speel alleen of in een team en kom ook zelf tot persoonlijke groei.
Jouw impact: een bijdrage in de re-integratie van deze kansrijke jongeren.

Jouw impact: direct en lokaal bijdragen aan plantaardige productie.

image16

GA VOOR ARBEIDSPARTICIPATIE

ANDERE PAKKETTEN

Bekijk de verschillende pakketten of stel zelf samen:

DE IMPACT

Welke impact maken we samen?

GA_VOOR_IMPACT_PAKKET_01

17.778+

Pakketten verzonden

GA_VOOR_IMPACT_BEDRIJF_01

167+

Bedrijven maken samen impact deze kerst

GA_VOOR_IMPACT_ONDERNEMING_01

42+

Ondernemingen gesteund

VEELGESTELDE VRAGEN

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact op.

Voor wie zijn de kerstpakketten bedoeld?

Voor iedereen! Je kunt ze dus bestellen voor je collega’s, buren, familie of docent die je na dit jaar wil verrassen.

Waar kan ik de kerstpakketten bestellen?

De pakketten kunnen via het bestelformulier op de website, per mail of telefonisch besteld worden.

Tot wanneer kan ik de kerstpakketten bestellen?

De kerstpakketten zijn te bestellen tot 1 december 2022. Dan kunnen wij voor de kerst alle pakketten klaar maken voor levering. 

Is er een minimale afname voor het aantal kerstpakketten?

Er is geen minimale afname vereist, dus je kunt ook één pakket voor de buurman of een goede vriendin bestellen. (Of gewoon voor jezelf!)

Hoe betaal ik voor de bestelling?

Na je bestelling ontvang je van ons een factuur. Wanneer deze betaald is, is je bestelling bevestigd en zal jouw kerstpakket samengesteld worden.

Hoe worden de kerstpakketten verpakt?

De kerstpakketten worden geleverd in een stevige kartonnen 'Ga Voor Impact' doos.
Afmeting 30x40x14 cm.

ACHTER DE SCHERMEN

Bekijk de weg die het pakket aflegt tot jouw voordeur.

IMG_1577
IMG_1572
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
IMG_1574
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
IMG_1451

WIL JIJ IMPACT MAKEN?

Bekijk het overzicht van pakketten of heb je een vraag? Geef ons gerust een belletje.

GA_VOOR_IMPACT_PAKKET_01

De pakketten

BLAADJES_MULTI_02

Heb je vragen?