GVI_LOGO_HORIZONTAL_WIT_BLAADJE

'T DINERPAKKET

✅ Stel je eigen kerstpakket samen

✅ Kies één van onze samenstellingen

✅ Bezorgd op kantoor of medewerkers thuis

image4
image21
image4
image9
image17
image15
image16
image14-1
image19
image18
image10
image11-1
image22
image6
image12
image7-1
image13-1
image8

Een pakket vol duurzame & sociale producten:

 • Stevige ‘Ga Voor Impact’ doos
 • Flyer met tekst en uitleg over de impactvolle initiatieven
 • Mangohouten Dienblad door Return to Sender
 • Meergranen (On-)kruidenpasta door Wilder land
 • Pittige Eritrese Stoof door Mixblik
 • Pure Tomato Ketchup door The Ketchup Club
 • Krenkelaar Appelsprankel Framboos (0,0%) door De Fruitmotor
 • Pita Brood door Pineut
 • Feestelijke Tafelconfetti door Mooi Door Mij
 • Popped Chips Classic door Food2Smile
 • Doe-Het-Zelf Kaarsen Set door Rescued
 • Bijenwasdoek door Rescued
 • BIO Pannenkoekenmix Cacao door Yespers

Pakketprijs: €47,50,- (bedragen zijn exclusief BTW)

Optie – vervang het Mangohouten Dienblad voor:

 • Houten Kaarsenplateau door Return to Sender
 • Mix van Zes Gekleurde Dinerkaarsen door Return to Sender

DE VERHALEN

De verhalen achter de producten in dit pakket

image5

GA VOOR ARMOEDEBESTRIJDING & DUURZAAMHEID

MANGOHOUTEN DIENBLAD

RETURN TO SENDER

Return to Sender verkoopt handgemaakte producten, gemaakt door vrouwen in de armste regio's van de wereld, om hen te helpen een leven voor zichzelf en voor hun familie op te bouwen. Dit bedrijf hun inkomsten gaan rechtstreeks ‘return to sender’ (terug naar de maker), wat bijdraagt aan een waardig loon voor deze vrouwen.

Dit dienblad is gemaakt van mangohout in Noord-India. Het hout wordt verkregen van bomen wanneer deze een volwassen leeftijd hebben bereikt en hierdoor niet langer in staat zijn om fruit te laten groeien. Het dienblad is in tal aan settingen te beruiken. Serveer je partner er een feestelijk ontbijtje op bed mee, plaats hem decoratief met wat kaarsen in de woonkamer of gebruik hem voor het presenteren van je broodbeleg op tafel.Wij zijn fan van zit veelzijdige product met strakke messing handvaten.

Jouw impact: deze Indiase vrouwen een toekomst geven die zij verdienen!.

DOE-HET-ZELF FOCCACIA

BAKKERSWERKPLAATS

Bij Wilder Land werken ze samen met boeren, smaakmakers en lekkerbekken aan een Wilder Land. Ze planten lokale en inheemse gewassen aan waar ze de lekkerste producten van maken.Waar jij van kunt genieten, waar boeren van kunnen bestaan en waar zo veel mogelijk diersoorten op afkomen. Natuurherstel om je vingers bij af te likken, toch?

Deze Wilde Meergranen Pasta is een pasta van Nederlandse bodem, gemaakt van lokale wilde granen en (on)kruiden.

Jouw impact: een bijdrage aan de Nederlandse natuur!

image7-1

GA VOOR ECOLOGISCHE VOORUITGANG

image8

GA VOOR EEN INCLUSIEVE SAMENLEVING

PITTIGE ERITRESE STOOF

MIXBLIK

Mixblik haar grote droom is om zoveel mogelijk vrouwen die als vluchteling naar Nederland zijn gekomen een nieuwe kans te kunnen bieden. Dat doen ze door ingeblikte, duurzame en lokaal geproduceerde maaltijden te maken én te verkopen. Ze kiezen ervoor om te ondernemen zodat ze in de toekomst zelfvoorzienend kunnen worden. Mixblik keert geen winst uit: alles wat overblijft wordt terug geïnvesteerd in de stichting zodat ze steeds meer vrouwen op weg kunnen helpen!
Deze pittige Eritrese stoof is 100% vegan en wordt biologisch geproduceerd. De verkoop van deze stoof in blik (kampioen recyclen) zorgt er voor dat deze vrouwen een blik vooruit krijgen. Hun leerwerktrajecten bestaan uit Nederlandse lessen, certificaten behalen en een dikke portie lol.

Jouw impact: het bijdragen aan een inclusieve samenleving en het in hun kracht zetten van deze talentvolle vrouwen.

PURE TOMATO KETCHUP

THE KETCHUP CLUB

In ontwikkelingslanden zoals Kenia, gaat naar inschatting 50% van alle groenten en fruit verloren door een grillige markt en productie. In totaal miljarden kilo’s per jaar. Zonde van al die heerlijke vruchten! Bovendien hebben de boeren hierdoor sinds jaar en dag grillige inkomsten. Samen met Keniaanse boeren ontwikkelde The Ketchup Club een lokale drooghub. Daar drogen ze een vast deel van de tomaten- en mango-oogst zodat ze 1,5 jaar langer houdbaar blijven. Ze nemen de gedroogde producten tegen een eerlijke prijs af en maken er vervolgens heerlijke ketchup van! Op deze manier gaan ze verspilling tegen, én helpen ze de boeren aan vaste, goede inkomsten.

Puur en eerlijk, met een rijke structuur en vol van smaak. Pure Tomato Ketchup is een hoogwaardige ketchup om te serveren bij bijvoorbeeld quiches, burgers en tosti’s. Of te gebruiken als heerlijke basis voor saus. Gedroogde tomaten uit Kenia, water, een beetje ui, knoflook en azijn, snufje zout en gezoet met rietsuikersap. Meer is er niet nodig.

Jouw impact: een bijdrage aan waar wel meer van nodig is: eerlijke & verantwoordde landbouw. Let’s go.

image10

GA VOOR LANDBOUW VERDUURZAMING

image11-1

GA VOOR VOEDSELTRANSITIE & DUURZAAMHEID

KRENKELAAR APPELSPRANKEL
FRAMBOOS (0,0%)

DE FRUITMOTOR

Bij De Fruitmotor hebben ze een duidelijke missie: samen met anderen onze omgeving mooier maken. Ze willen bijdragen aan een wereld waarin we voedsel waarderen en natuur en landschap laten bloeien. De naam zegt het al, ze maken hun producten van Krenkelaars. Dat zijn appels en frambozen met een plekje en een vlekje. Niet mooi genoeg voor de supermarkt maar perfect van smaak.

De Fruitmotor maakt hier heerlijke appelsprankel framboos (250ml) van die er ook nog eens heel erg feestelijk uitzien. Je proeft de volle smaak van rijpe frambozen en appels. Een prima alternatief voor momenten waarop alcohol niet gewenst is, denk aan het welkomstdrankje, de BOB of de aanstaande moeder. En weet je wat nou zo leuk is: dat deze appels en frambozen niet 'mooi' genoeg waren, daar proef je helemaal niks van!

Jouw impact: een bijdrage aan de verduurzaming van onze voedselketen.

PITA BROOD

PINEUT

Pineut stimuleert lokaal ondernemerschap in de landen waar de kruiden en specerijen, die verwerkt worden in hun producten, vandaan komen. Daarnaast wordt er in dit bedrijf voornamelijk met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt gewerkt. Ze proberen met hun producten het verschil te maken door een korte keten in te richten en er zorg voor te dragen dat elke schakel in de keten klopt.
Pitabrood is een wereldberoemde en geliefde allemansvriend. Met een dikte van maximaal een centimeter is een pita hét perfecte broodje voor tal van gelegenheden. Het is scheurbaar, dipbaar, besmeerbaar, vulbaar en het aller belangrijkste: deelbaar! Met al je geliefde tafelgasten.

Jouw impact: een boost voor dit bedrijf met een belangrijke focus op een duurzame keten.

image12

GA VOOR ARBEIDSPARTICIPATIE & DUURZAAMHEID

image13-1

GA VOOR EEN MAATSCHAPPELIJK BELANG & GOED SNOEPEN

POPPED CHIPS CLASSIC

FOOD2SMILE

Food2Smile gelooft dat iedereen, arm of rijk, jong of oud, verantwoord en goed betaalbaar moet kunnen snoepen.Alle Food2Smile producten zijn suikervrij maar dat is niet alles. Meer dan 90% van hun assortiment is ook vegan, glutenvrij en lactosevrij. De kleuren en smaken komen uit groente, fruit en kruiden. En voor chips geldt: ze bevatten tot wel 60% minder vet dan gefrituurde chips en zijn een bron van eiwitten. Food2Smile draagt bij aan een gezondere wereld met verantwoord lekkers.

En wat voor ons Food2Smile helemaal te gek maakt, is dat zij niet alleen zorgen dat iedereen gezond kan snoepen, maar ook ieder kind een kans op een verjaardagfeestje geven, door een deel van hun winst te doneren aan Stichting Jarige Job.

In dit pakket vind je deze heerlijke verantwoorde grote zak popped chips classic (75gram). Lekker als tussendoortje, maar je kunt de chips ook gebruiken om je soep of salade een extra bite mee te geven.

Jouw impact: een bijdrage aan de ontwikkeling van verantwoord snacken en het realiseren van een verjaardagsfeestje voor ieder kind.

FEESTELIJKE TAFELCONFETTI

MOOI DOOR MIJ

De producten van Mooi Door Mij doen niet alleen hun naam eer aan, ze vertellen ook het verhaal van de maker. Iemand met een (verstandelijke) beperking die, door het maken van deze producten, waardering krijgt voor zijn of haar werk.

Daarnaast is Mooi Door Mij, net als wij, een partij die mensen samenbrengt. Zij koppelen design en commercie aan dagbesteding voor mensen met een (verstandelijke) beperking en coördineren de samenwerking tussen ontwerpers, zorginstellingen en het bedrijfsleven. Kijk, daar houden we van!

Over de tafelconfetti zelf hoeven we eigenlijk weinig meer te zeggen. De foto spreekt voor zich. Ze zijn handgemaakt en gewoon super gaaf!

Jouw impact: door met deze tafelconfetti de tafel feestelijk aan te kleden, laat je zien dat alle handen mooi werk leveren en waardering verdienen.

image14-1

GA VOOR ARBEIDSPARTICIPATIE 

image17

GA VOOR CIRCULAIRE PRODUCTIE & DUURZAAMHEID

DOE-HET-ZELF KAARSEN SET

RESCUED

Rescued, de naam zegt het eigenlijk al... Rescued transformeert leftovers van bedrijven en andere gebruikte materialen tot innovatieve nieuwe huishoudproducten. Het zijn stuk voor stuk verrassende schoonheden met een goed verhaal en soms zichtbare sporen van het vorige leven.“From waste to wonderful” zoals ze dat bij Rescued zo mooi zeggen.

Maak je eigen kaars van gerecyclede bakolie van restaurants. Geen zorgen, de kaarsen ruiken niet.Tip: gebruik een gebruikt potje om jouw eigen kaars in te maken!

Jouw impact: een directe bijdrage aan het milieu door op deze inventieve manier de gezelligheid in huis te brengen.

BIJENWASDOEK

RESCUED

Rescued, de naam zegt het eigenlijk al... Rescued transformeert leftovers van bedrijven en andere gebruikte materialen tot innovatieve nieuwe huishoudproducten. Het zijn stuk voor stuk verrassende schoonheden met een goed verhaal en soms zichtbare sporen van het vorige leven:“From waste to wonderful” zoals ze dat bij Rescued zo mooi zeggen. Tevens worden hun producten geproduceerd in een sociale werkplaats.
Deze doek van bijenwas kun je gebruiken voor het bewaren, verpakken én stijvol presenteren van etenswaren. De doeken worden met de hand geknipt en bestreken met de beste kwaliteit bijenwas. Tof product, toch?

Jouw impact: een bijdrage aan een beter milieu door minder plastic en aluminimumfolie te gebruiken.

image18

GA VOOR ARBEIDSPARTICIPATIE & DUURZAAMHEID

image19

GA VOOR VOEDSELTRANSITIE & DUURZAAMHEID

BIO PANNENKOEKENMIX
CACAO

YESPERS

Yespers gebruikt ingrediënten in haar producten om voedselverspilling tegen te gaan en meer lokale banen en eerlijke inkomens te realiseren. Samen met hun ketenpartners kijken ze continu hoe het nóg beter kan en realiseren ze concrete en impactvolle projecten. Zo werken ze toe naar een inclusieve en duurzame voedselketen voor iedereen.

Met deze BIO Pannenkoekenmix Cacao maak jij in een handomdraai een chocolade pannenkoek als feestmaal. Tip: wij vinden de pannenkoeken heerlijk met een toefje buitenbeentjes jam, om deze net dat beetje extra feestelijkheid te geven.

Jouw impact: een bijdrage aan de verduurzaming van onze voedselketen.

DINER PAKKET OPTIE 2

Incl. kaarsenplateau en zes gekleurde dinerkaarsen (i.p.v. het dienblad)

image20

HOUTEN
KAARSENPLATEAU

RETURN TO SENDER

Return to Sender verkoopt handgemaakte producten, gemaakt door vrouwen in de armste regio's van de wereld, om hen te helpen een leven voor zichzelf en voor hun familie op te bouwen. Hun inkomsten gaan rechtstreeks ‘return to sender’ (terug naar de maker), wat bijdraagt aan een waardig loon voor de vrouwen.

Wil je sfeer toevoegen aan je interieur in de komende wintermaanden? Dit houten kaarsenplateau is geschikt voor drie dinerkaarsen. Door de natuurlijke look past deze in bijna elke woonkamer!

Jouw impact: Deze Indiase vrouwen een toekomst geven die zij verdienen.

image21

GA VOOR ARMOEDEBESTRIJDING & DUURZAAMHEID

image22

GA VOOR ARMOEDEBESTRIJDING & DUURZAAMHEID

MIX VAN ZES GEKLEURDE
DINERKAARSEN

RETURN TO SENDER

Return to Sender verkoopt handgemaakte producten, gemaakt door vrouwen in de armste regio's van de wereld, om hen te helpen een leven voor zichzelf en voor hun familie op te bouwen. Dit bedrijf hun inkomsten gaan rechtstreeks ‘return to sender’ (terug naar de maker), wat bijdraagt aan een waardig loon voor deze vrouwen.

Deze mix van zes gekleurde stijlvolle dinerkaarsen mag natuurlijk niet ontbreken bij het kaarsenplateau van dit pakket! De kaarsen worden geproduceerd in Indonesië en zijn gemaakt van stearine, gewonnen uit de zaden van de vrucht van duurzaam geplante palmbomen. Tijdens het hele proces heeft geen ontbossing plaatsgevonden of is op andere wijze schade aan flora en fauna toegebracht.

Jouw impact: deze Indonesische vrouwen een toekomst geven die zij verdienen.

ANDERE PAKKETTEN

Bekijk de verschillende pakketten of stel zelf samen:

DE IMPACT

Welke impact maken we samen?

GA_VOOR_IMPACT_PAKKET_01

17.778+

Pakketten verzonden

GA_VOOR_IMPACT_BEDRIJF_01

167+

Bedrijven maken samen impact deze kerst

GA_VOOR_IMPACT_ONDERNEMING_01

42+

Ondernemingen gesteund

VEELGESTELDE VRAGEN

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact op.

Voor wie zijn de kerstpakketten bedoeld?

Voor iedereen! Je kunt ze dus bestellen voor je collega’s, buren, familie of docent die je na dit jaar wil verrassen.

Waar kan ik de kerstpakketten bestellen?

De pakketten kunnen via het bestelformulier op de website, per mail of telefonisch besteld worden.

Tot wanneer kan ik de kerstpakketten bestellen?

De kerstpakketten zijn te bestellen tot 1 december 2022. Dan kunnen wij voor de kerst alle pakketten klaar maken voor levering. 

Is er een minimale afname voor het aantal kerstpakketten?

Er is geen minimale afname vereist, dus je kunt ook één pakket voor de buurman of een goede vriendin bestellen. (Of gewoon voor jezelf!)

Hoe betaal ik voor de bestelling?

Na je bestelling ontvang je van ons een factuur. Wanneer deze betaald is, is je bestelling bevestigd en zal jouw kerstpakket samengesteld worden.

Hoe worden de kerstpakketten verpakt?

De kerstpakketten worden geleverd in een stevige kartonnen 'Ga Voor Impact' doos.
Afmeting 30x40x14 cm.

ACHTER DE SCHERMEN

Bekijk de weg die het pakket aflegt tot jouw voordeur.

IMG_1577
IMG_1572
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
IMG_1574
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
IMG_1451

WIL JIJ IMPACT MAKEN?

Bekijk het overzicht van pakketten of heb je een vraag? Geef ons gerust een belletje.

GA_VOOR_IMPACT_PAKKET_01

De pakketten

BLAADJES_MULTI_02

Heb je vragen?